Боян Боев навърши тридесет години

Конфедерацията на българските писатели честити рождения ден на Боян Боев и му пожелава още много талантливо изписани страници!

Преди шест години Боян Боев,настоящия автор на няколко романа,написа в сайта на КБП:

„Името ми е Боян Боев и съм на 24 години. Родом съм от Ямбол, но душата ми все търси нови пътища, за да достигна до места, от които да науча нещо ново и да открия един ден себе си. Обичам книгите. Четенето на различна литература ми дава много повече знания, отколкото образователната система в страната ни. Занимавал съм се с много неща, но онова, което ме кара да се чувствам наистина добре е писането. Да излея върху белия лист моите мисли и чувства, историите, които се разиграват като на кино в главата ми и думите, които понякога чувам толкова силно, че искат да излязат на свобода, е моята врата към изцяло нов свят. Свят, в който мога да изразя себе си по най-добрия начин, давайки шанс на читателите сами да преценят дали харесват или не моята работа.

Пиша вече повече от осем години. Харесвам прозата, макар да съм правил опити и в поезията. Моята първа книга беше издадена, когато бях на седемнадесет години. От тогава смятам, че се развих много като автор и продължавам да се уча, за да мога да усъвършенствам моето писане. Публикувам разкази и приказки в различни сайтове за творчество, както и в блога ми (www.boyanboev.blogspot.com). Не спирам да се трудя и да търся възможност за реализация, за да могат моите произведения да стигнат до повече читатели. Голям успех за мен е това, че моя статия е публикувана в учебника по Литература за 6 клас на издателство „Просвета“ за учебната 2017/2018 година. Скоро ще види бял свят и първия ми роман.“

 

Боян Боев